Logo
Reklama

Svetoznáme VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY: ROPUCHA V DIERE chutí viac ako praženica (RECEPT)

Vajíčka a klobáska - kombinácia, ktorej sa nedá odolať!

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Recept na túto úžasnú mňamku z vajíčok a klobásky máme od Marcela Trúchleho, potomka mäsiarov, ktorí sa pričinili o vznik slávnej čabianskej klobásky. Určite si ju doma urobte...

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás