Logo
Reklama

Testujeme MASCARPONE na vaše obľúbené veľkonočné DEZERTY!

Vyrába sa zrazením tučnej smotany pôsobením kyslej látky (citrónovej š ťavy, octu alebo kyseliny citrónovej).

Zdroj: Dobré jedlo/ Laura Witteková

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Obľúbený čerstvý taliansky syr na prípravu tiramisu, ale aj iných dezertov, krémov a omáčok, sa doma zíde vždy. Citlivé jazýčky z našej redakcie si ho vychutnávali, aby našli ten najlepší. Ťažká úloha!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás