Logo
Reklama

DOMÁCI CHLEBÍK Jožky Zaukolcovej: Porotkyňa z PEČIE CELÉ SLOVENSKO je fantastická pekárka!

Porotkyňa televíznej šou Pečie celé Slovensko Jozefína Zaukolcová pripravila spoločne so študentkami SOŠ obchodu a služieb v Púchove niekoľko receptov pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Hoci som vášnivý čokoholik, vôňu a zvuk čerstvo upečeného chleba u mňa zrejme netromfne ani tá najkvalitnejšia čokoláda,“ usmieva sa skúsená cukrárka a porotkyňa novej šou RTVS Pečie celé Slovensko Jozefína Zaukolcová. My jej rozumieme. A vy?

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás