Logo
Reklama

Špagety proti cukrovke: Super RECEPT slovenskej biochemičky s prevratnou diétou!

Biochemička Zuzana Plevová, ktorá vymyslela funkčnú diétu na liečbu cukrovky, predstavila čitateľom mesačníka Dobré Jedlo niekoľko zdravých receptov. Na snímke sú špagety s paradajkovo paprikovou omáčkou.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

"Tieto rýchle špagety sú častým receptom v našej diéte. Klienti ich milujú! Omáčka obsahuje rôzne farby papriky s kopou vlákniny, ktorá pomáha znižovať hladinu cholesterolu a prispieva k prevencii cukrovky 2. typu aj srdcovo-cievnych ochorení," vysvetľuje Zuzana Plevová.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás