Logo
Reklama

Slováci a ŠPARGĽA? „Mohlo by to byť lepšie, aj pre vaše ZDRAVIE," hovorí najznámejší pestovateľ

Špargľa podľa pestovateľa.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Je to fantastická zelenina, právom považovaná za kráľovskú. Vychutnávali si ju už egyptskí faraóni či antickí Gréci, s nadšením ju chrumkala Madame de Pompadour, Ľudovít XIV. ju zbožňoval a impresionista Manet dokonca zvečnil zväzok špargle na slávnom obraze. Okrem toho má kopu esenciálnych živín," motivuje milovník špargle Milan Fabuš.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás