Logo
Reklama

Pečené MORČACIE MÄSKO podľa RECEPTU Evy Pavlíkovej: Dnes ho robíme znova!

Kulinárske kráľovstvo: Eva Pavlíková dokáže v kuchyni divy.

Zdroj: Emil Vaško

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Recept, ktorý Evu už dávno naučil jej kolega z Nitrianskeho divadla Jožko Dóczy, vyhlásený to kuchár, si doma zamilujete! Mäsko pečené v troch druhoch tuku nemá konkurenciu... rozpadá sa, je extra šťavnaté a nádherne vonia. A my ho dnes pečieme už ikstýkrát. Pridajte sa!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás