Logo
Reklama

Slávna BÁBOVKA Schwarzwald: OVOCNÁ a rozplýva sa na jazyku!

Fantastická bábovka s čerešňami.

Zdroj: Iva Tišková

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Recept na vychýrenú bábovku s višňami alebo čerešňami máme od známej food fotografky a zberateľky receptov z celého sveta Ivy Tiškovej. Musíte si ju upiecť - je fantastická!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás