Naša cukrárka Veronika vie ako na to!
ČOKOLÁDOVÉ TORTIČKY S PUSINKAMI
Čokoládové tortičky s pusinkami
Zdroj: LAURA WITTEKOVA
12 KUSOV, PRÍPRAVA 45 MINÚT, PEČENIE 7-9 MINÚT/175 °C + 90 MINÚT/120 °C
POTREBUJETE:
Na tortičky:
- 130 g masla
- 120 g práškového trstinového cukru
- 1 lyžička soli
- 3 žĺtky (60 g)
- 165 g polohrubej múky
- 15 g kypriaceho prášku
- 1 lyžička kakaa
- 20 g nasekanej čokolády
Na čokoládovú penu:
- 180 g nasekanej tmavej čokolády
- 120 ml smotany na šľahanie
- pol lyžičky vanilkovej pasty
- 160 ml smotany na šľahanie
Na pusinky:
- 3 bielky (75 g)
- 100 g krupicového cukru
- 1 lyžica roztopenej čokolády
Postup receptu nájdete na ďalšej strane >>>