Logo
Reklama

Sezóna baklažánov vrcholí, spravte si z nich taliansku PARMIGIANA DI MELANZANE

Zapekaný baklažán s parmezánom

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Na baklažán nedáme dopustiť! Náš šéfkuchár Ľuboš Mego vás ho naučí variť tak, že nikto nad ním neohrnie nos! Pozrite si jeho tipy z videa, ako ho pripraviť naozaj chutne.

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás