objednať časopis
všetky kategórie

Koláče a torty nemusia byť vždy len o množstve cesta a krému. Využite sezónu čerstvého ovocia a napchajte ho do nich koľko sa vojde!

Máte chuť na malinové tiramisu, broskyňovú galetku alebo egrešový tart? V článku nájdete skvelé recepty!

MALINOVÁ TIRAMISU TORTA

10 PORCIÍ, PRÍPRAVA 45 MINÚT, VARENIE 10 MINÚT + CHLADENIE

POTREBUJETE:

Na základ:

  • 50-55 dlhých cukrárskych piškót
  • 150 ml malinovej šťavy
  • 500 g čerstvých malín

Na vanilkový krém:

  • 355 ml mlieka
  • 8 g hladkej múky
  • 3 žĺtky
  • 70 g krupicového cukru
  • 15 g kukuričného škrobu
  • 30 ml vody
  • 115 g masla
  • 1 lyžička vanilkového extraktu
  • 250 g mascarpone
  • 450 ml šľahačkovej smotany + 2 lyžice
  • 70 g práškového cukru
  • 30 ml vody
  • 2 a pol lyžičky práškovej želatíny

Postup nájdete na ďalšej strane >>>

Kategórie