Máte chuť na malinové tiramisu, broskyňovú galetku alebo egrešový tart? V článku nájdete skvelé recepty!
MALINOVÁ TIRAMISU TORTA
10 PORCIÍ, PRÍPRAVA 45 MINÚT, VARENIE 10 MINÚT + CHLADENIE
POTREBUJETE:
Na základ:
- 50-55 dlhých cukrárskych piškót
- 150 ml malinovej šťavy
- 500 g čerstvých malín
Na vanilkový krém:
- 355 ml mlieka
- 8 g hladkej múky
- 3 žĺtky
- 70 g krupicového cukru
- 15 g kukuričného škrobu
- 30 ml vody
- 115 g masla
- 1 lyžička vanilkového extraktu
- 250 g mascarpone
- 450 ml šľahačkovej smotany + 2 lyžice
- 70 g práškového cukru
- 30 ml vody
- 2 a pol lyžičky práškovej želatíny
Postup nájdete na ďalšej strane >>>