Logo
Reklama

Blesková PARADAJKOVÁ OMÁČKA: Aha, SUPER RECEPT máme priamo od známeho pestovateľa!

„Tieto bleskové cestoviny varíme minimálne raz za týždeň – Lenka s Félixom ich milujú. Do omáčky, no takisto do paradajkovej polievky vždy pridávame za lyžičku cukru. Hoci sú cherry najsladšie zo všetkých druhov paradajok, pridaný cukor ich chuť ešte viac podčiarkne.“

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Tieto rýchle cestoviny varíme minimálne raz za týždeň, naše deti ich milujú. Do omáčky, no takisto do paradajkovej polievky vždy pridávame za lyžičku cukru. Hoci sú cherry najsladšie zo všetkých druhov paradajok, pridaný cukor ich chuť ešte viac podčiarkne," prezradila nám manželka Zsolta Bindicsa.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás