Logo
Reklama

RASTÚ ako po daždi! Ako zbierať HUBY a vyhnúť sa medveďom, poradí PROFI HUBÁR

Tie sú ale rozkošné! Čo poviete? Dubáčikom, masliakom aj suchohríbom sa najviac páči pod stromami, v machu aj malinčí.

Zdroj: Dobré jedlo/Katarína Brunovská

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Hlivy je požehnane, sú už kozáky, modráky aj sírovce a hlásia sa prvé dubáčiky! Ako ich zbierať a skladovať? Spýtali sme sa jediného profi hubára na Slovensku Erika Valentoviča.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás