Logo
Reklama

Odštartujte CUKETOVÉ TÝŽDNE: Aha, máme pre vás skvelé RECEPTY!

Vyskúšajte cukety upiecť aj s kvetmi. Budete sa zalizovať!

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Ak jej dávate šancu párkrát za sezónu, je čas zmeniť to. V lete nenájdete vďačnejšiu zeleninu, ako je cuketa. Ľahučko a rýchlo z nej vykúzlite napríklad tieto lahodné jedlá - placky, minibábovky, lazane, perník, prílohu k steaku aj polievku.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás