Logo
Reklama

Chuť na VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY? Urobte si SKVELÚ ŠAKŠUKU zo známeho bistra!

Teplé raňajkové menu na vajíčkovom základe v podaní šéfkuchára podniku Otto bistro na Dunajskej ulici v Bratislave.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„My Slováci ich milujeme úplne najviac. Aj preto u nás ročne minieme neuveriteľnú kopu vajec a práve pracujeme na tom, aby sme mali vlastného chovateľa sliepok,“ usmieva sa Róbert z vychyteného bratislavského bistra Otto. A páči sa, tu je parádny recept na ŠAKŠUKU, ktorú návštevníci bistra zbožňujú.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás