Logo
Reklama

Pripravte si výborné LAZANE: Odteraz budete tieto cestoviny milovať!

Cuketové lazane s bravčovým ragú.

Zdroj: Gurmet/MAREK BARTOŠ

Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Lazane (lasagne) sú obľúbené talianske cestoviny, ktoré sa pri troche fantázie dajú pripraviť na rôzne spôsoby. Vyskúšajte cuketové s bravčovým ragú!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás