Logo
Reklama

Naučte sa VARIŤ CESTOVINY od Taliana: Šéfkuchár Andrea Ena má SUPER TIPY!

Základné cesto na domáce cestoviny od talianskeho šéfkuchára Andrea Ena.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Taliani milujú svoje 3 P: pane (chlieb), pastu (cestoviny) a pizzu. No keď varia cestoviny, dodržujú tieto pravidlá!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás