Logo
Reklama

Bazalka výborne ochutí rizoto aj cestoviny: Skúste TRI RÝCHLE RECEPTY!

Cestoviny s bylinkami.

Zdroj: Dobré jedlo/Natália Jablonková

Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Bylinka Stredomoria pochádza z tropickej Ázie, no jej chuť a vôňa zaviala aj do ďalších častí sveta. Bez tejto bylinky rôznych odrôd, farieb a aróm by si dnes už kuchári a gazdinky v Taliansku, Španielsku, Grécku, vo Francúzsku, v Chorvátsku, Egypte, Tunisku či Maroku asi neporadili…

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás