Logo
Reklama

NEKTÁRINKY A BROSKYNE v koláčoch: Tento nám upiekla mamina Mira Jaroša

Koláč od maminy Mira Jaroša.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Nektárinky, aj ich "sesternice" s jemnými chĺpkami, patria k najšťavnatejšiemu ovociu, aké sa u nás udomácnilo. Gazdinky ich rady používajú do rýchlych hrnčekových koláčikov. Šťavnatý recept sme si odložili aj od pani Štefánie. Bude nám ju navždy pripomínať!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás