Logo
Reklama

Parádny SLIVKOVÝ LEKVÁR: Recept BEZ CUKRU a CHÉMIE máme od odborníčky Hanky!

Slivkový lekvár bez chémie podľa Hanky Sekulovej.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

"Pečený lekvár je rýchlejšie hotový a menej prácny ako klasický na sporáku," usmieva sa najznámejšia slovenská odborníčka na bohatstvo záhrad Hanka Sekulová. A páči sa, venovala nám pre vás svoj osvedčený recept.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás