Logo
Reklama

Domáca FOCACCIA: RECEPT, ktorý vám prinesie vôňu Talianska

Olivovo - rozmarínová focaccia.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Tradičný taliansky chlieb sa zvykne nazývať aj biela pizza. Avšak, focaccia pred pečením prechádza aj druhým kysnutím, vďaka čomu je nadýchanejšia, než pizza. Dvorný šéfkuchár Dobrého jedla vás naučí, ako si ju hravo pripravíte doma.

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás