Logo
Reklama

Kyslá kapusta: 5 dôvodov, prečo je zázračnou superpotravinou pre vaše zdravie!

Kyslá kapusta sa v minulosti pripravovala kvasením najemno strúhanej alebo pokrájanej bielej kapusty.

Zdroj: shutterstock

Reklama

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Kyslá kapusta je skutočnou superpotravinou, ktorá ponúka množstvo zdravotných výhod. Zaraďte ju do svojho jedálnička a vychutnajte si nielen jej jedinečnú chuť, ale aj benefity pre vaše telo.

Diskusia

(0)

Autor článku

Monika Fajdová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Výber pre vás