Logo
Reklama

KAČACIE PRSIA s krustou: Recept od šéfkuchára hotela Kempinski v Tatrách!

Šéfkuchár Miroslav Zamiška pri servírovaní kačacích pŕs.

Zdroj: Dobré jedlo/Matej Kalina

Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Šéfkuchárovi Miroslavovi Zamiškovi kedysi doma zhorel aj pekáč s kurčaťom. Dnes robí "vychytené" kačacie prsia, ktoré si môžete pripraviť aj vy.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás