Logo
Reklama

Úchvatný VIANOČNÝ KOLÁČ s údenou rybou od michelinského šéfkuchára: Pavol má TOP RECEPT!

Pavol Sekerka, šéfkuchár jednohviezdičkovej michelinskej reštaurácie v Paríži sa po návrate na Slovensko rozhodol pre spoločný gastronomický projekt s manželkou Luciou Hô-Chí. Pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo spoločne pripravili netradičné vianočné menu.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Chcete vyskúšať nový vianočný recept s rybou? Tento od michelinského kuchára Pavla Sekerku zo Slovenska vám vrelo odporúčame. Jeho vianočný koláč sme zhltli!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás