Logo
Reklama

Famózne plnené lokše šéfkuchára Miroslava Zamišku: Skúste recept z Grand Hotela

Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Miroslav Zamiška, šéfkuchár luxusného Grand Hotela Kempinski High Tatras nám dal recept na plnené lokše, ktoré si môžete pripraviť aj doma.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás