Logo
Reklama

Jedálniček na CELÝ TÝŽDEŇ: Potraviny, z ktorých ho ľahko vyskladáte

Plastové obaly sú rizikové pre kvalitu potravín.

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Gabriela Fazekašová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Plánovanie jedál je skvelý spôsob, ako šetriť peniaze a zároveň jesť zdravo a vyvážene. S trochou organizácie môžete vytvoriť nenáročné a hlavne chutné jedlá na celý týždeň. Presvedčíme vás o tom!

Diskusia

(0)

Autor článku

Gabriela Fazekašová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vždy sa chcela venovať písaniu a po rokoch skúseností sa „prepísala“ až do magazínu Dobré jedlo. Zaujíma sa hlavne o praktické témy, ktoré sú ľuďom blízke, zjednodušia a tiež spríjemnia bežný život. Hľadanie inšpirácií je jej každodenným chlebíčkom, aby čitateľom prinášala stále niečo nové.
Výber pre vás