Logo
Reklama

IKONICKÁ PAELLA: Tradičné španielske jedlo si jednoducho pripravíte aj vy!

Paella s krevetami a klobásou.

Zdroj: Shutterstock

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Základom je ryža, no nie je to rizoto, rissotto ani pilaf. Je to paella! Španieli na východnom pobreží krajiny v oblasti Valencie ju považujú za regionálny kulinársky symbol. Recept sa dedí z pokolenia na pokolenie a každá rodina má ten svoj najlepší!

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás