Logo
Reklama

HRÁŠKOVÁ polievka od odborníčky na zdravú stravu: BOŽSKÁ a PLNÁ VITAMÍNOV!

Hrášková polievka podľa odborníčky Zdenky Havettovej.

Zdroj: SHUTTERSTOCK

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

"Jarné jedlo bez hrášku, zelenej špargle a medvedieho cesnaku si neviem predstaviť! V tomto čase vždy zvýšim práve podiel zelenej a listovej zeleniny," inšpiruje známa odborníčka na ZDRAVÚ STRAVU Zdenka Havettová.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás