Logo
Reklama

Fantastický GULÁŠ od Majstrov Haluškárov: Jednoduchý RECEPT si odložíte!

Reportáž z ovčej farmy v Liptovských Revúcach, kde Majstri Haluškári pripravili pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo niekoľko tradičných slovenských receptov, typických pre región Liptova. Na snímke je baraní guláš s chlebom.

Zdroj: Matej Kalina

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Mäsko v ňom sa rozpadá a jeho chute sú tak úžasne prepojené, že nebudete chápať. A áno, aj tento gulášik chutí ešte lepšie na tretí deň!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás