Logo
Reklama

Fantastická hrášková POLIEVKA šéfkuchára Martina Korbeliča: Plus bezlepkové krokety, MŇAM!

Šéfkuchár Martin Korbelič so svojimi priateľmi pripravil pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo chutné menu.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Jar je jednoznačne moja topková surovina. Zbožňujem reďkovky, mladý hrášok, mrkvu, kaleráb, všetky tie svieže šaláty. A keď sú z vlastnej záhrady, na tanieri svieti hotový mix zdravia!" hovorí uznávaný šéfkuchár. Jeho POLIEVKU si musíte uvariť!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás