Logo
Reklama

Dnes uvarte podľa známeho šéfkuchára: Babkina ZEMIAKOVÁ POLIEVKA ako hlavný chod!

Zemiaková polievka ako hlavný chod.

Zdroj: Marek Bartoš

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Talentovaný Slovák Miro Matejkin nie je iba extra šéfkuchár, ale aj vynikajúci manažér. Už deviaty rok vedie kuchyňu v päťhviezdičkovom hoteli Falkensteiner Spa Resort Mariánské Lázně.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás