Logo
Reklama

Čo znamená lepiduša alebo fučka? Zorientujte sa v jedlách s Katkou Nádaskou!

Historička a etnologička Katarína Nádaská.

Zdroj: Matej Kalina

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Milujem archaické jedlá od ľudí z rôznych regiónov Slovenska. Stretávam ich počas svojich výskumov a som im naozaj vďačná! Veď naši predkovia boli obdivuhodne praktickí ľudia. Slovenky dokázali aj z bežných surovín vykúzliť neskutočne chutné a zdravé jedlá," hovorí uznávaná etnologička.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás