Logo
Reklama

Známy biológ radí: BRYNDZU jedzte každý deň, je výnimočná pre zdravie!

Známy slovenský vedec Viktor Bielik sa s Dobrým jedlom podelil o výsledky svojich výskumov s bryndzou.

Zdroj: Archív V.B.

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Bryndzu by ste mali jesť častejšie, aj keď vám hapruje imunita, kolíše tlak, vyskakuje cholesterol a chcete schudnúť. O slovenskom zlate sme sa rozprávali so známym fyziológom a biológom Viktorom Bielikom. Venoval nám tiež svoj overený bryndzový recept. Mňam!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás