Logo
Reklama

Slávny KARAMELOVÝ KOLÁČ takmer bez pečenia: Stačí vám naň 5 surovín!

Prvý slovenský šéfkuchár s michelinskou hviezdou Peter Duranský so svojou partnerkou a dcérou pripravil pre čitateľov mesačníka Dobré jedlo jarné menu.

Zdroj: MATEJ KALINA

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

„Nie som veľmi na pečenie. Ak ste na tom podobne, táto úplne jednoduchá, no fantastická torta bude pre vás vďačná dobrota. Okrem toho vyzerá efektne, takže sa hodí na hocakú rodinnú oslavu,“ inšpiruje Dorota, partnerka michelinského šéfkuchára Petra Duranského.

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás