Logo
Reklama

CHALUPÁRSKE KOLÁČE plné ovocia: Upečiete ich aj v remoske!

Čučoriedkovo - broskyňová crostata.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Ak na chalupe alebo na chate nemáte rúru, skvelo poslúži remoska. Tí, ktorí s ňou majú skúsenosti, ju odporúčajú aj na pečenie menších báboviek, bublanín, galetiek... Koláče z nej sú šťavnaté i chrumkavé a veľmi chutné.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás