Logo
Reklama

5 RECEPTOV s májovou bryndzou: Demikát Jardu Žídeka aj najlepšie halušky!

Slovenský osúch

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama
Reklama

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Kedy inokedy si vychutnávať bryndzové hody, ak nie v máji? Teraz je bryndza jednoznačne najlepšia! Vyskúšajte Jardov úžasný demikát, halušky od Majstrov Haluškárov, nátierku Martina Korbeliča, tradičný osúch s bryndzou aj báječné pirohy ako od babičky!

Diskusia

(0)

Autor článku

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.
Výber pre vás