Jarné RAŇAJKY S CESNAKOM A BRYNDZOU: Nečakane chutná kombinácia
15. 5. 2024, 7:31 (aktualizované: 31. 5. 2024, 9:34)

Zdroj: LAURA WITTEKOVA
Reklama
Kombinácia aromatického cesnaku, krémovej bryndze a sviežich zelených ingrediencií vás dostane.
Zdroj: Dobré jedlo/Natália Jablonková
Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková
Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková
Galéria k článku
19 fotografiíPrejsť do galérie

Video Player is loading.
Recepty zo SLANINKY: Nápady na pochúťky pre labužníkovCESNAKOVÉ BRUSCHETTY S BRYNDZOU
Zdroj: LAURA WITTEKOVA
Cesnakové bruschetty s bryndzou.
4 PORCIE, PRÍPRAVA 10 MINÚT, PEČENIE 5-7 MINÚT
Potrebujete:
• 2 lyžice olivového oleja
• 1 strúčik cesnaku
• 4 krajce staršieho chleba
• 200 g bryndze
• reďkovky
• pažítka
• hráškové výhonky
POSTUP:
- V miske zmiešajte olivový olej s pretlačeným cesnakom a touto zmesou dobre potrite všetky krajce chleba s oboch strán. Krajce položte na plech alebo dobre vyhriatu panvicu a opečte z oboch strán do zlatista.
- Na ešte teplý chlieb natrite bryndzu v poriadnej vrstve, osoľte a okoreňte podľa chuti. Pridajte čerstvú reďkovku nakrájanú na plátky, posypte nasekanou pažítkou a hráškovými výhonkami. Nakoniec jemne pokvapkajte olivovým olejom.