Reklama

Jarné RAŇAJKY S CESNAKOM A BRYNDZOU: Nečakane chutná kombinácia

Cesnakové bruschetty s bryndzou.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Tatiana Kubicová

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Kombinácia aromatického cesnaku, krémovej bryndze a sviežich zelených ingrediencií vás dostane.

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Recepty zo SLANINKY: Nápady na pochúťky pre labužníkov

    CESNAKOVÉ BRUSCHETTY S BRYNDZOU

    Zdroj: LAURA WITTEKOVA

    Cesnakové bruschetty s bryndzou.

    4 PORCIE, PRÍPRAVA 10 MINÚT, PEČENIE 5-7 MINÚT
    Potrebujete:
    • 2 lyžice olivového oleja
    • 1 strúčik cesnaku
    • 4 krajce staršieho chleba
    • 200 g bryndze
    • reďkovky
    • pažítka
    • hráškové výhonky

    POSTUP:

    1. V miske zmiešajte olivový olej s pretlačeným cesnakom a touto zmesou dobre potrite všetky krajce chleba s oboch strán. Krajce položte na plech alebo dobre vyhriatu panvicu a opečte z oboch strán do zlatista.
    2. Na ešte teplý chlieb natrite bryndzu v poriadnej vrstve, osoľte a okoreňte podľa chuti. Pridajte čerstvú reďkovku nakrájanú na plátky, posypte nasekanou pažítkou a hráškovými výhonkami. Nakoniec jemne pokvapkajte olivovým olejom.

    Autori článku

    Tatiana Kubicová

    redaktorka magazínu Dobré jedlo
    Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.

    Veronika Kollárová

    redaktorka magazínu Dobré jedlo
    Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.