Reklama

3x najlepšie JABLKOVÉ PITÉ: Recepty porotkýň Pečie celé Slovensko aj Katky Jakeš!

Jablkové pité Petry Tóthovej.

Zdroj: https://www.instagram.com/p/CsHLqudqOC2/

Reklama
Katarína Brunovská

Katarína Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Receptov na chutné jablkové pité nie je nikdy dosť. Máte svoj obľúbený recept? Aj tak vyskúšajte nové recepty od porotkýň Pečie celé Slovensko!

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    Fantastické jablkové pité: Aj vaša babička by bola na Vás pyšná!
    Zdroj: Veronika Kollarova

    Vyskúšajte Jožkin fantastický JABLČNÍK! Porotkyňa z Pečie celé Slovensko nám darovala TOP rodinný recept na dokonale vyvážené jablkové pité. Skúsená cukrárka Jozefína Zaukolcová ho prevzala od manželovej mamy a upravila ho pekne po svojom. Jej kombinácia šťavnatej plnky v krehkom ceste, sladučkého karamelu a chrumkavej posýpky vás iste chytí za srdce ako nás. Celý recept je tu >>>

    Video Player is loading.
    Stream Type LIVE
    Advertisement
    Current Time 0:00
    Duration 0:00
    Remaining Time 0:00
    Loaded: 0%
      • Chapters
      • descriptions off, selected
      • subtitles off, selected
      Šťavnatý JABLKOVÝ KOLÁČ ktorý máte hotový raz dva!

      Upečte ALMÁS PITÉ: Šťavnatý jablkový koláč podľa Petry Tóthovej! Jedna z najznámejších slovenských cukrárok a porotkyňa šou Pečie celé Slovensko sa činí aj na Instagrame. Nedávno využila peknú úrodu jabĺk a vrhla sa do pečenia. Sladký výsledok môžete ochutnať sami. Celý recept je tu >>>

      Video Player is loading.
      Stream Type LIVE
      Advertisement
      Current Time 0:00
      Duration 0:00
      Remaining Time 0:00
      Loaded: 0%
        • Chapters
        • descriptions off, selected
        • subtitles off, selected
        Parádna JABLKOVÁ TORTIČKA bez múky a cukru: Upečiete ju RAZ-DVA!
        Zdroj: NMH

        Mamina a známa tanečnica Katka Jakeš nám dala RECEPT na vynikajúce PITÉ po jej babke. Nemá chybu! „Jej parádne cestíčko na jablkový koláč je také krehké, že ho nemusíte vaľkať, ale stačí ho roztlačiť v plechu mokrými rukami,“ prezradila nám šikovná kuchárka, ktorá miluje zvŕtať sa v kuchyni rovnako ako jej babička. Celý recept je tu >>>

        Autor článku

        Katarína Brunovská

        redaktorka magazínu Dobré jedlo
        Miluje dobré jedlo! Ešte viac ako variť a piecť ju baví dobroty koštovať a porovnávať. Už viac ako osem rokov zbiera overené recepty a cenné rady od uznávaných šéfkuchárov, výživových špecialistov, lekárov, blogerov aj farmárov z celého Slovenska, aby vám ich mohla prinášať v časopise aj na webe Dobrého jedla.