Logo
Reklama

Zemiaky z kraja pahreby: Najchutnejší recept na opekačku

Zemiaky v strede pahreby.

Zdroj: Dobré jedlo/ Natália Jabolnková

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Na opekačku si zbaľte aj zopár zemiakov, šupnite ich na kraj pahreby a keď budú upečené, máte z nich pochúťku ešte lepšiu, než sladký dezert! Garantujeme vám, že budú hviezdou vašej opekačky.

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás