Logo
Reklama

Vegetariánske jedlo súce aj na oslavu: Recept na WELINGTON S HUBAMI si obľúbia všetci!

Hubový wellington.

Zdroj: Dobré jedlo/Laura Witteková

Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Lahodná kombinácia šťavnatých húb, jemných gaštanov, sladkých brusníc a chrumkavého lístkového cesta je vhodná aj na honosnú rodinnú oslavu. Vyskúšajte nový recept z rubriky Veggie s Veronikou.

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás