Reklama

Recept na skutočne poctivý MEDOVÝ KRÉMEŠ: S fotopostupom sa vám podarí dokonalý

Video Player is loading.
Stream Type LIVE
Advertisement
Current Time 0:00
Duration 0:00
Remaining Time 0:00
Loaded: 0%
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected
    MARLENKA lepšia, než z obchodu: Náš RECEPT na MEDOVÉ REZY si zamilujete
    Medový krémeš

    Zdroj: Laura Witteková

    Medový krémeš

    4. Pripravte pudingový krém: kukuričný škrob zamiešajte so žĺtkami, 200 g cukru, vanilkou, kurkumou a prilejte časť horúceho mlieka, premiešajte metličkou a doplňte zvyšným horúcim mliekom.

    Medový krémeš

    Zdroj: Laura Witteková

    Medový krémeš

    5. Uvarte tuhší puding. Je potrebné, aby bol hustej konzistencie, aby lepšie držal tvar.

    Zdroj: Laura Witteková

    Medový krémeš

    6. Do pudingu primiešajte maslo a bielky vyšľahané so zvyšnými 50 g cukru a soľou.

    Zdroj: Laura Witteková

    Medový krémeš

    7. Krém natrite na jeden plát cesta, uhlaďte a nechajte stuhnúť. Pred nanesením krému nechajte upečené pláty úplne vychladnúť. Teplé pláty môžu krém roztopiť a urobiť ho riedkym.

    Strana

    2/3

    Autor článku

    Tatiana Kubicová

    redaktorka magazínu Dobré jedlo
    Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
    Reklama