Recept na skutočne poctivý MEDOVÝ KRÉMEŠ: S fotopostupom sa vám podarí dokonalý
9. 2. 2025, 8:02

Video Player is loading.
MARLENKA lepšia, než z obchodu: Náš RECEPT na MEDOVÉ REZY si zamilujete
Zdroj: Laura Witteková
Medový krémeš
4. Pripravte pudingový krém: kukuričný škrob zamiešajte so žĺtkami, 200 g cukru, vanilkou, kurkumou a prilejte časť horúceho mlieka, premiešajte metličkou a doplňte zvyšným horúcim mliekom.

Zdroj: Laura Witteková
Medový krémeš
5. Uvarte tuhší puding. Je potrebné, aby bol hustej konzistencie, aby lepšie držal tvar.
Zdroj: Laura Witteková
Medový krémeš
6. Do pudingu primiešajte maslo a bielky vyšľahané so zvyšnými 50 g cukru a soľou.
Zdroj: Laura Witteková
Medový krémeš
7. Krém natrite na jeden plát cesta, uhlaďte a nechajte stuhnúť. Pred nanesením krému nechajte upečené pláty úplne vychladnúť. Teplé pláty môžu krém roztopiť a urobiť ho riedkym.
Autor článku
Výber pre vás
Reklama