Logo
Reklama

Návšteva zo Švédska: LOSOS v štýle gravlax

Gravlax v kôprovej marináde

Zdroj: Pinterest

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Keď už pripravíte lososa v štýle gravlax, prečo by ste tradičnú škandinávsku pochúťku nevyužili na dramatické predjedlo či ľahký obed?

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás