8 RÁD pre ten najlepší TATARÁKOVÝ ZÁŽITOK 30. 8. 2021, 11:40 (aktualizované: 31. 5. 2024, 9:25)Zdroj: Laura WittekováReklamaReklamaČistučký bez kože a bez kostí... lahoda!Galéria k článku9 fotografiíPrejsť do galérieSúvisiace článkyNa TATARÁK nikdy nepovieme nie. Vy ste na tom ako? (RECEPTY)Lososový TATARÁK: Čistučký, bez kože a bez kostí TATARÁK, fašírka, LEČO: Chutné sú aj BEZ mäsa. Neveríte? Jemnučký LOSOSOVÝ TATARÁK: Skúste podľa Emmy TekelyovejNájdite nás na Google news a kliknite SledovaťZdieľaťDiskusia(0)Plus TVPOZRITE SI ĎALŠIE VIDEÁJe pravda, že ak pijete kávu, potrebujete doplniť viac horčíka?Je pravda, že ak pijete kávu, potrebujete doplniť viac horčíka?0:55Ako máte správne pripraviť polevu na žĺtkové rezy? Jožka Zaukolcová vám poradí!Ako máte správne pripraviť polevu na žĺtkové rezy? Jožka Zaukolcová vám poradí!1:36Vianočný karamelový likér od mamy Tomáša KompaníkaVianočný karamelový likér od mamy Tomáša Kompaníka0:49Výber pre vásNATIVIO