Logo
Reklama

KOKOSOVÁ SMOTANA lahodne zjemní thajskú polievku tom kha gai!

Thajská polievka Tom Kha Gai s kokosovou smotnou a kuracím mäsom.

Zdroj: Shutterstock

Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Ľahko stráviteľná smotana z kokosového mlieka je chutná alternatíva k mliečnym alebo sójovým smotanám, ktorú miluje najmä orientálna a ázijská kuchyňa.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás