Logo
Reklama

Jarné ZELENINOVANIE: Varte, pečte a grilujte všetku sviežu a tradičnú zeleninku

ZELENÁ PANZANELLA

Zdroj: Dobré jedlo/ Natália Jablonková

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Naberajte plnými hrsťami všetku sviežu tradičnú aj menej tradičnú zeleninku, ktorú so sebou priniesla jar. Poteší oči a pohladí každý rozmaznaný jazýček.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás