Logo
Reklama

Dobre PRIKORENENÉ predjedlo: Chladné dni si ho priam pýtajú

TEPLÉ PYRÉ Z BIELEJ FAZULE S JESENNOU ZELENINOU A SO SLADKÝM ČILI OLIVOVÝM OLEJOM

Zdroj: Dobré jedlo

Reklama
Reklama

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Chladné dní si priam pýtajú jedlo na zohriatie. Náš kuchár Ľuboš pre vás pripravil predjedlá, po ktorých vám ostane teplučko až-až.

Diskusia

(0)

Autor článku

Dobroslava Brunovská

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Ťažko by spočítala, koľko jedál pre Dobré jedlo už navarila a napiekla. Rátajú sa na stovky, veď v Dobrom jedle pracuje už viac ako 16 rokov. Najradšej má slané jedlá, omáčky a slovenskú kuchyňu, hoci tá nehviezdi, a nikdy asi ani nebude, na gastronomickej scéne. Bryndza i kyslá kapusta sú podľa nej hotové poklady.
Výber pre vás