Logo
Reklama

Dnes si spravte TEKVICOVÉ HODY: Uvaríte si s nami PANÍR KARÍ alebo CESTOVINY S KURACÍM MÄSOM?

Cestoviny orzo s tekvicou a kuracím mäsom.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Jeseň prináša do našich kuchýň nezameniteľnú atmosféru a širokú paletu sezónnych chutí. Naše recepty s tekvicou vás zavedú na nezabudnuteľnú cestu jesennými pôžitkami.

Diskusia

(0)

Autor článku

Veronika Kollárová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Je redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Výber pre vás