Logo
Reklama

BRIOŠKOVÉ SLIMÁKY: Nadýchané pečivo osladí vaše raňajky!

Brioškové slimáky

Zdroj: Dobré jedlo/ANZA

Reklama

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Brioška je tradičné francúzske pečivo s nadýchaným kysnutým cestom. Pečie sa v tvare malých koláčov alebo vo forme podlhovastého chlebíka.

Diskusia

(0)

Autor článku

Mária Abrahámová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Dobré jedlo jej pred rokmi riadne zavoňalo, až v ňom zapustila korene. Vďaka nemu obohacuje svoj domáci receptár o nové kulinárske vychytávky, ktoré občas vymámi aj od dobrých reštaurácií a známych osobností. Za pochvalu svojho kuchárskeho umenia rozdáva blízkym a priateľom predplatné časopisu ako skvelý darček k Vianociam i narodeninám. Inšpirujte sa aj vy!
Výber pre vás