Reklama
Späť na článok
Ako povýšiť tortu na LUXUSNÚ? Stačí jediná vec, pozrite!
Reklama
Reklama
Autor článku
Monika Fajdová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe introvertka, ale o jedle vždy rada pokecá, inšpirácie na nové recepty často hľadá v spoločnosti mačacích kamarátov. Miluje taliansku a ázijskú kuchyňu, hlavne cestoviny a sushi. Na prípravu prvého kysnutého cesta sa odhodlávala takmer 25 rokov a dnes je z toho láska! Varenie a pečenie je pre ňu relax, nebojí sa ani vegetariánskych či vegánskych jedál, ktoré dokáže vyšperkovať tak, že v nich mäso nechýba ani zarytým mäsožravcom. Riadi sa heslom: „Život je príliš krátky na to, aby sme jedli zlé jedlo!“.
Súvisiace články
Karin Majtánová vám touto TORTOU narobí slinky! Mňam, je plná...
Najkrajšie SVADOBNÉ TORTY jeseň, zima 2023/2024: Inšpirované aj obyčajnými IKEBANAMI!
To sú ale NÁDHERNÉ TORTIČKY! Táto cukrárka má talent, INŠPIRUJTE SA aj vianočnými koláčikmi
Vášnivá kuchárka Monica z Priateľov predpovedá trendy! Nazrite do KUCHYNE herečky Courtney Cox!
Nech vás CVIKLA neodradí: Čokoládovo-cviklová TORTIČKA s orechmi vám ulahodí. Mňam!
Máte doma malého milovníka DINOSAUROV? Tieto torty ho dostanú!
Nová SLADKÁ VÝZVA je už VIANOČNÁ: Martina vás pozýva piecť túto KRÁSKU
Na RAŇAJKY máte radšej niečo sladké? Francúzska HRIANKA či KAŠA s malinami sú to pravé
Narodeninová PUNČOVÁ TORTA: MARTINA SCHINDLEROVÁ oslavovala s dcérou
Blogerka Monika vyčarovala tortu s NEUVERITEĽNOU chuťou: Jabĺčka a SLANÝ karamel sú dokonalé
Najobľúbenejšie NEPEČENÉ KOLÁČIKY: Recepty si odložte na Vianoce!
Parádna JABLKOVÁ TORTIČKA bez múky a cukru: Upečiete ju RAZ-DVA!
Z KYSNUTÉHO CESTA pečie tie najlahodnejšie dobroty! Pridáte sa k nej?