Reklama
Späť na článok
Slovenská klasika na dovolenku: Zavarte si mäso do pohára
Reklama
Reklama
Autori článku
Tatiana Kubicová
redaktorka magazínu Dobré jedloVo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Veronika Kollárová
redaktorka magazínu Dobré jedloJe redaktorka časopisu o jedle, kde sa každý deň venuje svojej veľkej vášni - jedlu. Snaží sa prinášať inšpiratívne a chutné nápady, ktoré obohatia každú kuchyňu a spríjemnia nám aj vám chvíle pri stole. Každý recept píše s láskou a nadšením, pretože verí, že dobré jedlo dokáže zjednotiť ľudí a vytvára nezabudnuteľné zážitky.
Súvisiace články
Rýchly marhuľový dezert do pohára: Len sa tak po ňom zapráši!
Recept na SYPANÝ KOLÁČ Kvetky Horváthovej: Úžasne jednoduchý a tak dobrý!
Šalátová POLIEVKA je letná klasika: Svieži RECEPT milujú celé generácie
Vynikajúce RECEPTY Z EGREŠOV: Naučíme vás robiť parádny EGREŠOVÝ DŽEM aj luxusné ČATNÍ
Dokonalá focaccia: S našim receptom sa podarí aj vám! Ľahká ako obláčik