Logo
Reklama

Dokonalá focaccia: S našim receptom sa podarí aj vám! Ľahká ako obláčik

Olivovo - rozmarínová focaccia.

Zdroj: LAURA WITTEKOVA

Reklama
Reklama

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo

Nadýchaná focaccia vám rozvonia celý dom! A na jej prípravu nepotrebujete ani kvások! Postačí vám čerstvé alebo sušené droždie a výsledok ako z talianskej pekárne!

Diskusia

(0)

Autor článku

Tatiana Kubicová

redaktorka magazínu Dobré jedlo
Vo vydavateľstve News and Media Holding začínala pred viac ako desaťročím v spravodajskej redakcii, pracovala aj v lifestylových magazínoch, až jej najviac zachutil časopis Dobré jedlo. Stará sa o to, aby ste na webe Dobrého jedla vždy našli aktuálne recepty zo sezónnych surovín, prináša vám horúce gastro trendy i praktické rady do kuchyne. Popri práci neodolá maškrteniu a na každom fotení so šéfkuchárom zodpovedne ochutnáva všetky recepty, vďaka čomu si obľúbila aj jedlá, na ktoré pred tým ani nepomyslela.
Výber pre vás